Kanarya, sahibinin yanından ayrılmıyor

Kanarya, sahibinin yanından ayrılmıyor -Zonguldakta ses sistemleri satışı yapan Mehmet Kurum, sokaklarda omzunda Limon adlı kanarya ile dolaşıyor -Kanaryanın sahibi Kurum: -Kanaryam yaklaşık 3 yılda o kadar uysallaştı ki


ZONGULDAK (A.A) - Mustafa Kemal Bektaş - Zonguldakta ses sistemleri satışı yapan Mehmet Kurum, sokaklarda omuzunda Limon adlı kanarya ile dolaşıyor.
     Ereğli ilçesinde araç ses sistemleri tamiri ve satışı yapan 40 yaşındaki Kurum, iş yerinde yaklaşık 5 yıl önce bir arkadaşının hediye ettiği kanarya ile çalışıyor.
     Kurumun iş yerinde araçlara ses sistemi montajı yaptığı sırada kanarya yanından ayrılmıyor.
     Kurum, AA muhabirine kanaryayı 5 yıl önce arkadaşının hediye ettiğini belirterek, kuşun 3 yılda uysallaştığını söyledi.
     Birlikte alışverişe gittiklerini ifade eden Kurum, Kanaryam iş yaparken beni takip eder, omzuma konar ve sokakta beraber dolaşırız. O da artık bir insan gibi. Limon uçmak veya kaçmak istese kaçıp gider ama beni bırakıp gideceğini sanmıyorum çünkü fazlasıyla bütünleştik diye konuştu.
     Vatandaşların büyük bir şaşkınlıkla kendilerini izlediğini belirten Kurum, Herkes, Limonla çarşıda dolaşırken bizi meraklı gözlerle izliyor. Herhalde bu kadar uysal bir kuş nasıl olur diye. Bazı çocuklar gelip Limonu sevmek istiyor. Kanaryamı çok seviyorum dedi.
    
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kanarya, sahibinin yanından ayrılmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER