Kano Milli Takımından Hacıcaferoğluna ziyaret

Kano Milli Takımından Hacıcaferoğluna ziyaret -2. Durgunsu Kano Aday Milli Takım kampı için Antalyada bulunan Kano Milli Takımı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlunu ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - 2. Durgunsu Kano Aday Milli Takım kampı için Antalyada bulunan Kano Milli Takımı, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlunu ziyaret etti.
     Antrenörler Mehmet Topal ve Ahmet Çınar ile Teknik Koordinatör Fatih Saninin de yar aldığı ziyarette 11 milli sporcu, Hacıcaferoğluna destekleri için teşekkür etti. Ziyarette konuşan Teknik Koordinatör Sani, Hacıcaferoğlunu Muğladaki görevinden tanıdıklarını, Muğlada kano sporunun öne çıkmasında Hacıcaferoğlunun büyük emeği olduğunu söyledi. Sani, Antalyada da aynı başarıyı göstereceklerinden şüphesi bulunmadığını ifade etti.
     Antalyada sorunsuz bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Sani, Antalyanın hava koşulları ve tesis altyapısı ile kano sporu için aranan tüm özellikleri taşıdığını belirtti.
     Kano Milli Takımının Antalyada kamp yaptığı için mutlu olduğunu anlatan Hacıcaferoğlu ise kano sporundan olimpiyatlara sporcu gönderebilecek kapasitede olduğunu vurguladı. Hacıcaferoğlu, bütün sporcuların bu bilinç ve hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kano Milli Takımından Hacıcaferoğluna ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER