KAPEMde 22. Eğitim Dönemi sona erdi

KAPEMde 22. Eğitim Dönemi sona erdi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde 2005 yılından itibaren faaliyet gösteren Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezinde (KAPEM) 22. Eğitim Dönemi, gerçekleştirilen sınav ile sona erdi.
     Alanlarında uzman bir eğitici kadrosu bulunan KAPEMde, kadın üst giysileri dikimi, kadın giysileri kalıp hazırlama, misinalı takı yapma, çeyiz ürünleri hazırlama, elde kurdele işi, tel kırma, pratik İngilizce ilk kademe, diksiyon eğitimi, bilgisayar işletmenliği ve operatörlüğü, Arapça ve Ebru, 12 uzman eğiticinin görev yaptığı 22. Eğitim Dönemindeki eğitim çalışmaları, KAPEMin ana hizmet merkezi Paşa Konağı başta olmak üzere Bilgisayar Eğitim Merkezi ve Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezinin (KAÇEM) Belediye Caddesi üzerindeki ana merkez binası ile KAÇEMe bağlı Cevher Dudayev ve 2000 Evler Mahallesindeki kadın eğitim birimlerinde gerçekleştirildi.
     4 ay süre ile devam eden kurs sonunda yapılan sınavlarda başarı kazananlara önümüzdeki günlerde başarı sertifikası verilecek.
     Bu arada, 351 kursiyerin 18 değişik kurs çalışmasına katıldığı 22. Eğitim Döneminde yine bilgisayar eğitimi en fazla katılımın olduğu kurs olma unvanını sürdürdü.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber KAPEMde 22. Eğitim Dönemi sona erdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER