Karabükte Eğitiliyorum, İyi İletişimle Eğitiliyorum projesi

Karabükte Eğitiliyorum, İyi İletişimle Eğitiliyorum projesi


KARABÜK (A.A) - Karabükte Eğitiliyorum, İyi İletişimle Eğitiliyorum projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.
     Karabük Polis Meslek Yüksek Okulunda (POMEM) gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, POMEM Müdürü Orhan Karademir, Karabük Valiliği Avrupa Birliği(AB) Dış İlişkiler Koordinatörü Oğuzhan Örenli, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Karabük sorumlusu Sakin Eren ve öğrenciler katıldı.
     AB Dış İlişkiler Koordinatörü Oğuzhan Örenli, projenin POMEM, BAKKA ve kurumlarının ortaklaşa çalışması sonucu hazırlandığını söyledi.
     Projenin beş gün süreceğini aktaran Örenli, şöyle konuştu:
     Eğitici ve öğrenci diyaloğu sadece iyi bir eğitim sonucu olur. Polislerin de halkla iletişiminin kurulması için örnek polis modelinin oluşturulması, verimli ve sağlıklı iletişimle polis adaylarının eğitilmesine önemli katkıları olacak bir projedir. Bu proje kapsamında, Etkili İletişim ve Beden Dili, Etkili Eğitimcilik Becerileri, Etkili Sunum Teknikleri, Öfke ve Stres Yönetimi ve Başarı ve Motivasyon konularında beş gün boyunca eğitim verilecek.
     POMEM Müdürü Orhan Karademir ise polis teşkilatı olarak son yıllarda önemli eğitim adımları atarak en güvenilir kurum haline geldiklerini ifade ederek,En kaliteli güvelik hizmeti vermek istiyoruz. İnsanın hem içine hem de dışına bakan eğitimler bizim ana felsefemizdir. Başarıya götürecek temel iyi bir organizasyon ve koordineli bir uygulamadan geçer ifadelerini kullandı.
     Proje kapsamında eğitimlerinin beş gün süreceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Faik Erez
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabükte Eğitiliyorum, İyi İletişimle Eğitiliyorum projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER