Milletvekili Bayraktutan serender evlerini gezdi

Milletvekili Bayraktutan serender evlerini gezdi


ARTVİN (A.A) - CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Belediyesince Ormanlı köyü mevkisinde yaptırılan serender evlerini gezdi.
     Bayraktutan, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, turistlerin artık lüks otellerden, beton binalardan bıktığını ve bu tür tesislere daha çok yöneldiğini belirtti.
     Artvin Belediyesinin bu yatırımının bölge mimarisine uygun olduğunu dile getiren Bayraktutan, Serender evleri iyi bir turizm yatırımı olmuş. Belediye Başkanımız Emin Özgünü tebrik ediyorum. Gelecekte serender evleri yerli ve yabancı turistlerle dolup taşacak. Bu tesisler tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyenler için çok ideal olmuş. Borçka baraj gölü manzarası, temiz havası, yemyeşil doğasıyla harikulade bir tatil köyü olmuş. Ben emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum dedi.
     Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Eldemir ise Artvin-Borçka karayolunun 10. kilometresi Ormanlı köyü mevkisinde yaptırılan serender evlerin inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldığını kaydederek, sayısı 19 olan serender evlerinin ilk konuklarını yaz aylarında ağırlayacağını, 2 bin 476 metrekarelik alanda inşa edilen serender evlerinin 57 kişiye hizmet verecek kapasitede olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Yusuf Okur
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Milletvekili Bayraktutan serender evlerini gezdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER