Karabükte sosyal yardımlar

Karabükte sosyal yardımlar


KARABÜK (A.A) - Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erdal Üngören, ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti.
     Üngören, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı içinde devletin kendilerine verdiği imkanlardan yaralanmak isteyen birçok vatandaşın vakıflarına müracaat ettiğini bildirdi. Ramazan ayında yardım dağıtımlarının 2 kat arttığını ve şimdiye kadar 916 aileye para, kumanya ve sosyal marketten giyim gibi yardımların yapıldığını söyledi.
     Yardım için 70 bin parça hiç kullanılmamış giyim malzemesi temin ettiklerini ve dağıttıklarını vurgulayan Üngören, şöyle devam etti:
     Sosyal marketten de bin 100 aile yararlanmış oldu. Biz vakfımız aracılığıyla yapılan bu yardımlardan çalışanlar olarak son derece memnunuz. İnsanların yüzünün güldüğünü, mutlu olduğunu görmek, bizi son derece mutlu ediyor. Bu da bizim için bir gurur kaynağı oluyor.
     Eşi vefat eden kadınlara yönelik yardımların da devam ettiğini anımsatan Üngören, vakıflarından 97 kadının yardım aldığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber Karabükte sosyal yardımlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER