Karabük Baro Başkanı Erdoğan:

Karabük Baro Başkanı Erdoğan: -10. olağan genel kurulumuzu başarıyla gerçekleştirdik. Bana duyulan güveni boşa çıkartmayacağım


KARABÜK (A.A) - Karabük Baro Başkanı Rıdvan Erdoğan, 10. olağan genel kurulumuzu başarıyla gerçekleştirdik. Bana duyulan güveni boşa çıkartmayacağım dedi.
     Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genel kurula tek listeyle gittiklerini ve yeniden güven tazelediklerini söyledi.
     Baro olarak Karabük için durmadan çalıştıklarını anlatan Erdoğan, Bundan sonra daha çok çalışacağız. Yaklaşık 2 yıl önce göreve geldiğimde bölge mahkemesinin ilimizde kurulması için kamuoyu oluşturduk. Sürekli eğitim seminerleri verdik. Baro için bir sosyal tesisi yapılacak. Bunun kaynağı hazır. Adliyemizdeki avukatlar odasının genişletilmesi için çalışıyoruz. Baro Bülteni periyodik olarak çıktı. Bundan sonrada bu tür çalışmalarımıza devam edeceğiz 10. olağan genel kurulumuzu başarıyla gerçekleştirdik. Bana duyulan güveni boşa çıkartmayacağım. Herkese teşekkür ederim diye konuştu.
     Erdoğan, yönetimin ise Dursun Ali Hatipoğlu, Deniz Eser Küçükoğlu, Hakan Yılmaz, İsmail Altınöz, Mehmet Sarı, Muhsin Namal, Şenol Kuru ve Tuba Baş Sarıoğludan oluştuğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabük Baro Başkanı Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER