Karabük Belediye Başkanı Vergili:

Karabük Belediye Başkanı Vergili: -Belediyecilik anlayışı içinde hareket ediyoruz, siyasi anlayış içinde değil


KARABÜK (A.A) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediyecilik anlayışı içinde hareket ediyoruz, siyasi anlayış içinde değil dedi
     Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin elektrik ihtiyacını karşılayan firmanın kent merkezindeki aydınlatmaların enerjisini kendisinin bir evrak imzalamamasından dolayı keserek halkı cezalandırdığını, ancak mahkeme kararı ile aydınlatmaların yeniden enerjiye kavuştuğunu söyledi.
     Elektrik akımı sağlayan firmanın haksız yere hazineden para almasını engellemek için bir evraka imza atmadığını anlatan Vergili, Belediyecilik anlayışı içinde hareket ediyoruz, siyasi anlayış içinde değil. Onlar boş kağıtlara imza atmamı istedi, hazineden para almak istiyorlar. Bizim tepkimiz gayet normal. Ben aslında o evrakları imzaladım, ama elektrik sayaçlarını kontrol etmedim diye şerh koydum. Kontrol etmediğim bir şey için beyanda bulunamam, devlet buna nasıl göz yumuyor. Karabük Asliye 2. Hukuk Mahkemesi tarafından yürütmeyi durdurma kararı alındı. Kent merkezinde kesilen elektrikler geri verildi. Aydınlatma direklerine enerjiler verildi diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Karabük Belediye Başkanı Vergili: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER