Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Kalay: -İlimiz sağlık hizmetleri açısından bölge illeri arasında iyi konumda


KARABÜK (A.A) - Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Seyfettin Kalay, İlimiz sağlık hizmetleri açısından bölge illeri arasında iyi konumda dedi.
     Kalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karabükte özellikle son yıllarda sağlık alanında önemli yatırımların yapıldığını hatırlatarak, bu rağmen poliklinik sayılarına bakıldığında daha fazla yatak sayısına ihtiyaç duyduklarını söyledi.
     Yeni yapılan ve kısa süre içinde faaliyete geçecek olan 300 yataklı hastaneye ilave yapılabileceğini aktaran Kalay, 300 yataklı hastanemiz ülkemizin en modern hastanelerinden birisi olacak. Karabük Devlet Hastanemiz çok yoğun bir şekilde şu anda kente hizmet veriyor. Her gün yaklaşık 3 bin poliklinik hizmeti veriliyor. Bu hastanemiz de yeterli değil. Özellikle yeri konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Bunlara rağmen Karabük iyi yerde. İlimiz sağlık hizmetleri açısından bölge illeri arasında iyi konumda diye konuştu.
     Kalay, Karabükte sağlık personelinin fazla olduğunu planlamanın yanlış yapıldığını, kurulan yeni sistemle bu sorunun üstesinden geleceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER