TAGİD Genel Sekreteri Biçer:

TAGİD Genel Sekreteri Biçer: -TDTK 2012 programı İstanbulda gerçekleşecek


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü, (TDTK 2012) programının İstanbulda gerçekleştirileceğini belirtti.
     Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve Trakya Aktif Genç İşadamları Derneğinin, (TAGİD) dünyaca ünlü Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programını, 28-29 Kasım tarihlerinde İstanbulda düzenlemeyi planladığı bildirildi.
     Biçer, yaptığı yazılı açıklamada, daha önceki yıllarda çok kez dünya ticaret köprüleri programları organizesi yapıldığını ve bunların çok ses getirdiğini kaydetti.
     Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsünün, İstanbuldaki programına, hazır giyim, tekstil, deri, ev tekstili sektörlerinden katılımcıların gelmesinin hedeflendiğini belirten Biçer, programın sektörel bir yaklaşımla düzenlendiğinden yurtdışından gelecek katılımcı firma sayısı bin ile sınırlandırıldığını söyledi.
     Biçer, programda 160 ürün tanıtım standı ve bin 500 Türk katılımcı olacak şekilde bir organizasyon yapıldığını belirterek, TDTK 2012 programının son derece profesyonel uluslararası iş zirvesi olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber TAGİD Genel Sekreteri Biçer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER