Karabük Ormancılılık Kooperatifleri Başkanı Kaplan:

Karabük Ormancılılık Kooperatifleri Başkanı Kaplan: -Bana güvenen üyelerimize layık olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğim


KARABÜK (A.A) - Karabük Ormancılılık Kooperatifleri Birliği Başkanı Hamdi Kaplan, Bana güvenen üyelerimize layık olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğim dedi.
     Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birliklerinin mali kongresini gerçekleştirdiklerini, görev süresince bir çok çalışmalara imza attıklarını söyledi.
     Birlik olarak gecen yıl 39 bin lira net dönem karı elde ettiklerini anlatan Kaplan, şöyle dedi:
     Birlik olarak mali kongremizi yaptık. Kongremizde yaptığımız çalışmalarımızı üyelerimize sunduk. Kongremizde çalışmalarımız başarılı görüldü. Bana güvenen üyelerimize layık olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğim. Orman işletmesi ile işbirliği çerçevesinde orman içi yollarının açılması için araç ve gereçler aldık. 148 bin liraya aldık bu araçları. Birlik adına bankadan aldığımız krediyi düzenli olarak ödüyoruz. En büyük sıkıntımız ortaklık paylarının ödenmemesinde. Üye kooperatif ortaklarımız biran önce bu payları yatırsın. Yatırmadıkları takdirde ise ihraç yoluna gidilecektir.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Karabük Ormancılılık Kooperatifleri Başkanı Kaplan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER