Karacabey Belediyesinin tabelası değiştirildi

Karacabey Belediyesinin tabelası değiştirildi -Belediye Başkanı Koçun talimatıyla hizmet binasından "Belediye" yazılı tabela kaldırılarak, yerine "T.C. Karacabey Belediye Başkanlığı" yazan tabela asıldı


BURSA (A.A) - Bursanın Karacabey ilçesinde, Belediye Başkanı Ergün Koçun talimatıyla hizmet binasındaki "Belediye" yazılı tabela kaldırıldı ve yerine "T.C. Karacabey Belediye Başkanlığı" ibaresi bulunan tabela asıldı.
     Geçen yıl eylül ayında AK Partiden istifa eden Koçun talimatı doğrultusunda hizmet binasındaki tabela değiştirildi. "Belediye" ibaresi yer alan tabela sökülerek, bunun yerine "T.C. Karacabey Belediye Başkanlığı" yazılı tabela monte edildi.
     Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, saygı çerçevesinde yapılacak tüm eleştirileri kabul edeceklerini söyledi.
     Her yapılan işte olduğu gibi tabela konusunda da olumlu veya olumsuz düşünen kişiler bulunabileceğini belirten Koç, "Elbette tüm yapılan yorumlara ve eleştirilerin hepsine cevap veremeyiz. Son günlerde gördüğümüz manzara karşısında duyarlılığımızı ortaya koymak adına bu değişikliği gerçekleştirdik. Halkımız kabul buyuruyorsa ne mutlu bize" dedi.
    
     Muhabir: Ayhan Fidan / Harun Kaymaz
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Karacabey Belediyesinin tabelası değiştirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER