Karadenizdeki şiddetli fırtına

Karadenizdeki şiddetli fırtına -Giresunda denize düştüğü öne sürülen kişiyi arama çalışması devam ediyor -Vali Şahin: Aramalarda henüz herhangi bir bulguya rastlanmadı


GİRESUN (A.A) - Giresunda denize düştüğü öne sürülen kişiyi arama çalışması devam ediyor.
     Bulancak ilçesinde 24 Mart Pazar günü şiddetli fırtına nedeniyle oluşan dalgaların çarpmasıyla denize düştüğü iddia edilen kişiyi bulmak için Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Samsun Emniyet Müdürlüğü su altı ekibi ve AKUT ekipleri çalışmalarını sürdürdü.
     Bu arada, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 5 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Abdulsamet Kahrımanın Bayburttan Giresuna gelerek çalışmaları izleyen ailesini ziyaret etti.
     Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, arama çalışmalarının Trabzon, Samsun ve Ordudan gelen arama kurtarma ekiplerinin desteğiyle hızla devam ettiğini belirtti.
     Hiçbir konuda bu kadar hassas davranmadıklarını ve ellerindeki tüm imkanları seferber ettiklerini kaydeden Şahin, İnşallah ulaşacağımızı umuyoruz. Aramalarda henüz herhangi bir bulguya rastlanmadı dedi.
    
     Muhabir: Sinan Yıldız / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Karadenizdeki şiddetli fırtına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER