Karamanda 1. Basın Özendirme Yarışması

Karamanda 1. Basın Özendirme Yarışması -Yarışmada, AA Karaman muhabiri Çetin, fotoğraf ve haber dalında ödül aldı


KARAMAN (A.A) - Karaman Gazeteciler Cemiyetinin düzenlediği 1. Basın Özendirme Yarışmaödül töreni yapıldı. Yarışmada, AA Karaman Muhabiri Mehmet Çetin, fotoğraf ve haber dalında ödül aldı.
     Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde, Türkçenin ana vatanında böyle bir yarışmayı düzenledikleri için Karaman Gazeteciler Cemiyetine teşekkür etti.
     Bir ilki yaşadıkları Karamanda ilk kez gazetecilik açısından bir yarışma düzenlendiğini ifade eden Sertel, şunları kaydetti:
     Türkiyede yerel basının önemi gün geçtikçe çok daha iyi anlaşılır noktaya geliyor. Biz Türkiyedeki basının örgütlenmesiyle Türkiye Gazeteciler Cemiyeti olarak yerel basının önemini anlatarak ve kavratarak yürütmeye çalışıyoruz. Karamanda sanayi hızla gelişmektedir. Anadolu sermayesi kendini yenileyerek üretimde hak ve pay sahibi olmaktadır.
     Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Küçükcicibıyık ise bu yarışmayı geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Haber, fotoğraf ve makale dallarında yapılan yarışmada, dereceye girenlere ödülleri, protokol üyelerince verildi.
     AA Karaman Muhabiri Mehmet Çetin, Kar yağarken annesinin sırtındaki çocuk fotoğrafıyla birinci, 3 bin yıllık havuz hala kullanılıyor haberiyle de ikinci seçildi. Çetinin ödüllerini, Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan verdi.
     Karaman Gazeteciler Cemiyeti onur ödülüne layık görülen AA Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tekin plaketini ise AA Konya Bölge Müdürü Ahmet Kayır, cemiyet yönetim kurulu üyesi Osman Nuri Koçakın elinden aldı.
     Törene, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile gazeteciler katıldı.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Karamanda 1. Basın Özendirme Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER