Karaman Belediye Başkanı Uğurlu:

Karaman Belediye Başkanı Uğurlu: Hedefimiz cadde ve sokakları tertemiz, pırıl pırıl bir kent oluşturmak


KARAMAN (A.A) - Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, hedeflerinin cadde ve sokakları tertemiz, pırıl pırıl yaşanabilir bir kent oluşturmak olduğunu bildirdi.
     Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, prestijli yollar projesi çerçevesinde başlatılan yol yapım çalışmaları sonrasında, fen işleri ekiplerinin, asfaltlanan cadde ve sokaklarda kaldırım, parke taşı döşeme ve peyzaj düzenlemesi yaptıklarını belirtti.
     Karamandaki tüm mahallelerde, modern bir seviyeye gelene kadar çalışmaların süreceğini dile getiren Uğurlu, şunları kaydetti:
     Karamanın en büyük sıkıntılarından biri yol ve kaldırımlar. Bunun için biz de hızlı bir şekilde yolları ele aldık. Karamanda bugüne kadar yapılmamış asfalt hamlesini ve buna bağlı olarak kaldırım çalışmasını başlattık. Ekiplerimiz asfaltlaması biten yolların kaldırım ve parkelerini tamamlıyor. 2012 yılı çalışma sezonunun başlamasından bugüne kadar toplam 35 bin metre kare parke, 20 bin metre kare de bordür döşedik. Hedefimiz cadde ve sokakları tertemiz, pırıl pırıl bir kent oluşturmak.
    
     Muhabir: Mehmet Çetin
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karaman Belediye Başkanı Uğurlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER