KARDEMİR Genel Müdürü Demirel:

KARDEMİR Genel Müdürü Demirel: -Fabrika olarak eğitime destek veriyoruz, bu konu her zaman önceliğimiz olacak


KARABÜK (A.A) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ Genel Müdürü Fadıl Demirel, Fabrika olarak eğitime destek veriyoruz, bu konu her zaman önceliğimiz olacak dedi.
     Demirel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karabük Üniversitesinin yapılaşmasına destek verdiklerini, bu bağlamda fakülte, spor salonu, enstitü gibi binalar yaptıklarını söyledi.
     KARDEMİR yönetiminin her zaman eğitime hassas olduğunu, üniversite-sanayi iş birliğini Karabükte çok iyi yerine getirdiklerini vurgulayan Demirel, şunları kaydetti:
     Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında eğitime desteklerimiz devam ediyor. Karabük Üniversitemize verdiğimiz desteklerin yanında ikili anlaşmalar ile çeşitli projelere de imzalar attık. Üniversiteye fabrikamızın kapılarını açtık ve bir laboratuvar gibi hizmet veriyoruz. Üniversiteden de personellerimizin eğitimi için destek alıyoruz. Fakülte binaları yaptık. Son olarak Türkiyede bir ilk olan Demir Çelik Enstitüsü binasını inşa ettik. Burası çok kısa süre içinde açılacak. Fabrika olarak eğitime destek veriyoruz, bu konu her zaman önceliğimiz olacak.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber KARDEMİR Genel Müdürü Demirel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER