Kardemir Karabüksporda bayramlaşma

Kardemir Karabüksporda bayramlaşma -Kulüp Başkanı Şahin: -Gençlerbirliği maçında aslanlar gibi çıkıp gücümüzü taraftarımıza ve ülkemize göstereceğimize inancım tamdır


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Gençlerbirliği maçında aslanlar gibi çıkıp gücümüzü taraftarımıza ve ülkemize göstereceğimize inancım tamdır dedi.
     Kardemir Karabüksporun Metin Türker Tesislerinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Başkan Nevzat Şahin, bazı yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve oyuncular katıldı.
     Şahin, teknik heyet ve oyunculara hitaben yaptığı konuşmada, dini ve resmi bayramların kutsallığına inandıklarını belirterek, böylesi kutsal bir günde bir arada olmaktan mutlu olduklarını söyledi.
     Takımlarına güvendiklerini ve inandıklarını belirten Şahin, şöyle devam etti:
     Bayramın 4. günü önemli bir maçımız var. Gençlerbirliği maçında inşallah bizlere ve taraftarlarımıza güzel bir bayram hediyesi vereceksiniz diye umuyorum. Bunu da bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gençlerbirliği maçında aslanlar gibi çıkıp gücümüzü kendi taraftarımıza ve ülkemize göstereceğimize inancım tamdır.
     Şahin, ligin uzun bir maraton olduğunu ifade ederek, Gücümüzü ortaya koyduğumuz zaman bütün zorlukların üstesinden geliyoruz. İnancımızı kaybetmeden yolumuz devam edeceğiz. Her zaman her yerde söylüyorum. Bu takıma inanıyorum diye konuştu.
     Teknik direktör Michael Skibbe de hedeflerinin Gençlerbirliği maçından galip ayrılarak, camiaya bayram hediyesi vermek olduğuna değinerek, Pazar günü Gençlerbirliği maçında çok zor bir görev bizi bekliyor. Ama bizim şehrimiz özellikle zor görevlerin, çok çalışmanın ne anlama geldiğini çok iyi biliyor. O yüzden zor görevi yerine getirip istediğimizi alacağımıza eminim dedi.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler/Sinan Özmüş/Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER