Kardemir Karabüksporda Medical Park Antalyaspor

Kardemir Karabüksporda Medical Park Antalyaspor hazırlıkları başladı


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligin 22. haftasında deplasmanda Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak Kardemir Karabükspor, maçın hazırlıklarına başladı.
     Çamlık Spor Tesislerinde Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana bütün futbolcular katıldı.
     Teknik Direktör Mesut Bakkal, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sonunda Bursaspor ile talihsiz bir maç oynadıklarını, mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.
     Hiçbir zaman bahanenin arkasına sığınmadığını ancak belli başlı faktörlerin ve kararların oyunlarını etkilediğini söyleyen Bakkal, hakem kararlarına işaret ederek, şöyle devam etti:
     Bunun arkasına sığınmadan yine söylüyorum, hakemi de yenmemiz gerekiyordu. Çünkü, öyle bir maça çıkıyorduk. Yüreğim sızladı, Bursaspor zirvede dediler. Biz yenseydik bize diyeceklerdi. Hedefi farklı koyma adına önemli bir maçtı. İnişli çıkışlı grafikler yaşıyoruz. Bunu yaşamamamız gerekiyor. Burada bir suçlu varsa en büyük suçlulardan birisi benim. Çok fazla geçmeden bir an önce dönüş yapmamız gerekiyor. Önceki gösterdiğimiz coşkuyu, kazanma arzusunu bundan sonraki haftalarda ortaya koymamız gerekiyor. Bu takım bunu bundan sonra yapacaktır. Çünkü daha önce de yaptı. Ben sadece fırsatların kaçması adına üzülüyorum. Hem spor camiasında hem kamuoyunda çok iyi çıkış yapmış bir takımın teknik direktörüyüm ama daha fazlasını yapabilememenin acısını yaşıyorum. Bu takım böyle maçları yaşayacak mı yaşayacak, olacak mı olacak ama artık futbol çok oynaş oldu. 3 günde 4 günde bir maç oynuyorsun. 3 gol yemeyi hazmedemiyorum. Hayallerim farklıydı ya. Ama yıkılmadım, yıkılmadık diye konuştu.
    
     -Medical Park Antalyaspor maçı-
    
     Hafta sonunda deplasmanda ligin yine iyi takımlarından Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacaklarını belirten Bakkal, şöyle konuştu:
     Perşembe günü Antalyaya gidiyoruz, cumartesi maç var. İyi bir takımla zorlu bir maç oynayacağız. Alacağımız iyi sonuç bizi tekrar yukarıya doğru potaya sokacak. Bunu yapabilecek hem gücümüz hem de inancımız var. Ahmet İlhan, Yiğit, Hakan Söyler kart cezalısı ama Erdem ve Shelton iyileşti. Allahtan kadromuz geniş ki eksik oyuncularımızın yerine oynatacağımız oyuncularımız var. Bu amaçla bu inançla haftaya başladık, inşallah hafta sonu da inancımız skora yansır ve iyi bir skorla Karabüke döneriz.
    
     -Ahmet İlhan için özür mesajı-
    
     Bursaspor maçında yan hakeme tepkisinden dolayı kırmızı kart gören milli futbolcuları Ahmet İlhan ile ilgili özür mesajı yayınlayacaklarını dile getiren Bakkal, Hakem haklıydı. Ahmet ve kulüple görüşmemiz sonrasında bir özür mesajı yayınlayacağız. İnsanlar hata yapabilir ama ben Ahmet İlhanın kesinlikle bu tür şeyler yapmasını tasvip etmiyorum. Çünkü kaliteli bir çocuk ve hak etmiyor. Belki bir anlık skorun verdiği acıyla beklentilerin alınamaması üzerine bu saldırıyı yapmış olabilir. Biz de hem kendi adımıza hem de Ahmet İlhan adına yazılı bir özür mesajı yayınlamayı düşünüyoruz. Ahmet İlhan, toplantıda ağlayacak kadar çok üzgündü. Ama hepimizin de Ahmet İlhana yardımcı olmamız gerekiyor. Çünkü bizim için kendisi önemli oyuncu. İnşallah özrümüz spor camiası tarafından kabul olur ve Ahmet İlhan da bundan sonra yapmayacak bir şekilde yoluna devam eder ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda Medical Park Antalyaspor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER