Kardemir Karabüksporda tarihe geçme fırsatı

Kardemir Karabüksporda tarihe geçme fırsatı -Kırmızı-mavili ekip, yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaşı 3-1 yenmesi halinde, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonsporu aynı sezonda aynı skorlarla üstelik deplasmanda ye


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaşı 3-1 yenmesi halinde, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonsporu aynı sezonda aynı skorlarla üstelik deplasmanda yenen tek takım olarak tarihe geçecek.
     Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarının tamamlandığını ve takımın İstanbulda kampa girdiğini, maç saatini beklemeye başladıklarını söyledi.
     Bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonsporu deplasmanda 3-1lik skorlarla yendiklerini hatırlatan Alak, Gönlümüzden geçen Beşiktaşı da 3-1 yenmek, bunu yapacak güce sahibiz. Ancak şu unutulmasın ki bizim önceliğimiz sonucu ne olursa olsun puan ya da puanlar almak. Beşiktaş kaliteli ve hızlı oyunculara sahip bir takım. Sahalarında iyi oynayacaklardır. Bizimde gücümüz ortada. Taraftarlar çok zevkli bir karşılaşma izleyecek. Afrika Kupasında milli takımlarında oynadıkları için 2 haftadır kadroya alamadığımız Lua Lua ve Mabıala takıma katıldı. Teknik heyetimiz uygun görürse Beşiktaş maçında sahada olacaklar diye konuştu.
     Alak, sakat olan Shelton, Kağan, Gökhan ve Uğurun Beşiktaş maçında oynayamayacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabüksporda tarihe geçme fırsatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER