Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak:

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: -Camia olarak futbolcumuz Cernat ile ilgili bir gazetede yer alan gerçek dışı haberden dolayı üzüntü duyduk


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Camia olarak futbolcumuz Cernat ile ilgili Fotomaç gazetesinde yer alan gerçek dışı haberden dolayı üzüntü duyduk dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugünkü bir spor gazetesinin son sayfasında Rumenler Savaş Açtı başlığıyla yer alan haberin içeriğinde futbolcuları Florin Cernatın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili, Terim, gerçekten bir usta olsaydı Stancu gibi bir cevheri göndermek yerine kullanırdı şeklinde ifadenin yer aldığı belirtildi.
     Belirtilen sözlerin gerçekle hiçbir alakası olmadığını ve Cernatın gazetede yer aldığı gibi bir açıklamada bulunmadığını vurgulayan Alak, şunları kaydetti:
     Kendisi kesinlikle böyle bir açıklamada bulunmamıştır. Kaldı ki futbolcumuz bilgisi, deneyimi, hal ve hareketleriyle gerek ulusal, gerekse uluslararası üne sahip Teknik Direktör Fatih Terime her zaman saygı duymuş, her zaman ve her ortamda kendisinden övgü ile bahsetmektedir. Florin Cernat yapmış olduğu açıklamada Orduspor-Galatasaray maçında Stancunun iyi oynadığını ifade etmiştir. Bunun dışında da hiçbir şey söylememiştir. Camia olarak futbolcumuz Cernat ile ilgili bir gazetede yer alan gerçek dışı haberden dolayı üzüntü duyduk. Camiamız içerisinde yer alan hiçbir ferdimizin böylesi açıklamalarda bulunmayacağının bilinmesini isteriz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER