Kardemir Karabükspor iki futbolcusu ile yollarını

Kardemir Karabükspor iki futbolcusu ile yollarını ayırdı -Kırmızı-mavili kulüp, bir önceki sezon renklerine bağladığı Hamza Çakır ve Mehmet Çakır ile yollarını ayırdı


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, bir önceki sezon renklerine bağladığı Hamza ve Mehmet Çakır ile yollarının ayrıldığını bildirdi.
     Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, büyük umutlarla bir önceki sezon başında Trabzonspordan aldıkları Mehmet Çakır ve Kayserispordan aldıkları Hamza Çakır ile tek taraflı sözleşmenin feshedildiğini söyledi.
     Her iki futbolcunun da bir süredir kadroda yer alamadığını hatırlatan Alak, Her iki futbolcumuz görev yaptıkları zaman içinde takıma destek verdi. Ellerinden geleni yaptılar. Kulübümüze verdikleri hizmetler için kendilerine teşekkür ediyorum. Her iki futbolcu da kulübümüzle olan sözleşmelerini tek taraflı feshetmişlerdir. Sözleşme gereği konu mahkemeye taşınmıştır. Her iki futbolcumuza bundan sonra çalışacakları kulüplerde başarılar diliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor iki futbolcusu ile yollarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER