Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin:

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin: Slovenyada yapılan hazırlık maçlarında muhtemel kadro kafamızda oluştu


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Slovenyada yapılan hazırlık maçlarında muhtemel kadro kafamızda oluştu dedi.
     Nevzat Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Slovenyanın Moravske Toplice kasabasında 25 Temmuz ile 6 Ağustos arasında yoğun bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, bu süre içinde 4 hazırlık maçı yaptıklarını söyledi.
     Takıma 3 gün izin verdiklerini, ardından Ankarada bir turnuva için yeniden toplanacaklarını aktaran Şahin, şöyle konuştu:
     Slovenyaya 30 kişilik bir kadroyla gittik. Şimdi teknik heyet bu kadroyu daha aşağıya düşürecek. Slovenyada yapılan hazırlık maçlarında muhtemel kadro kafamızda oluştu. Bu kadroya takviye yapılması konusunda yeniden teknik heyetimizden bir rapor isteyeceğiz. Biliyorsunuz hedeflerimizin en başında ligde kalıcı olabilmek var. Bunun için mücadele ediyoruz. Bunu başarmak için ligin ilk 4 haftasındaki önemli maçlarımızdan galip ayrılmamız gerekiyor. Bu maçlara konsantre olduk. Slovenya kampından istediklerimizi alarak döndük. Sezona iyi başlamak için çalışmalarımıza tesislerimizde devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER