Karne hediyesi bilgisayar ve bisiklet

Karne hediyesi bilgisayar ve bisiklet -Darendeli iş adamı, köyündeki okulda başarı gösteren öğrencilere, dizüstü bilgisayar ve bisiklet hediye etti


MALATYA (A.A) - Darendeli iş adamı Mehmet Ali Gökduman, köyündeki ilköğretim okulunun başarılı öğrencilerine dizüstü bilgisayar ve bisiklet hediye etti.
     Darende İlçesine bağlı Irmaklı Köyündeki Irmaklı İlköğretim Okulunda düzenlenen yıl sonu etkinliğine Kaymakam Mehmet Aktaş da katıldı.
     Aktaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, göç vermeyen ve üretkenlikleriyle tanınan Irmaklılıların birlik ve beraberliklerinin önemine işaret etti.
     Irmaklı köyünün adeta Darendenin Çukurovası gibi olduğunu belirten Aktaş, Burada her türlü sebze ve meyve yetişiyor, insanlar çok çalışkan. Bu çalışkanlık göç vermeyen köyümüzde eğitime de yansımakta. Öğrencilerin başarı durumlarına baktığımızda bunu görmek mümkün. Ayrıca bu köyden yetişip gurbette hayatını sürdürenler de vefalı. Köylerini, okudukları okulu, unutmuyor ve destekliyor diye konuştu.
     İş adamı Mehmet Ali Gökduman da kendisiyle aynı kaderi paylaşan öğrencilerin sevinçlerine ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gökduman, Nereden geldiğimizi, hangi şartlarda okuduğumuzu hiç unutmadık. Belki bu gün şartlar biraz daha iyi ama köyümün çocukları en iyiye, en güzel layıktır dedi.
     Gökduman, okulda başarılı olan 8 öğrenciye dizüstü bilgisayar, 20 öğrenciye de bisiklet hediye etti.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş/Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Karne hediyesi bilgisayar ve bisiklet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER