Karsta sigara kaçakçılarının polisle çatışması

Karsta sigara kaçakçılarının polisle çatışması -Dur ihtarına uymayarak polisle çatışan sigara kaçakçılarının açtığı ateş sonucu şehit düşen polis memuru Polat için cenaze töreni düzenlendi


KARS (A.A) - Karsta dur ihtarına uymayarak polisle çatışan sigara kaçakçılarının açtığı ateş sonucu şehit düşen polis memuru Salman Polat için cenaze töreni düzenlendi.
     İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Vali Vekili Karahan Daştan, Belediye Başkan Vekili Fatma Sinar, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Köylü, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Azerbaycanın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Jandarma Komutanı Albay Osman Uçar, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.
     Emniyet Müdürü Çakmak, törende yaptığı konuşmada, Kars polisinin gece gündüz 24 saat çalıştığını ifade etti.
     Polisin fedakarca, karşılık beklemeden çalıştığını belirten Çakmak, Herkesin uyuduğu zaman, sizler evinizde rahat edin. Çocuklarınızla eşlerinizle akrabalarınızla huzurlu bir ortam olması için, gece gündüz fedakarca, ailelerinden, çocuklarından zamanı çalarak ve karşılık beklemeden arkadaşlarımız cansiparane çalışıyorlar. Bunlardan biri de Salmandı. Salman yiğit birisiydi. Bir sene önce gelmişti. Amirleriyle konuştuğunuz zaman Salman her göreve en önde giden bir çocuk. Hemen atılıyor ve orada şahadet mertebesine erişiyor diye konuştu.
     Törenin ardından şehidin cenazesi memleketi Kahramanmaraşa gönderildi.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zekeriya Kaya
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Karsta sigara kaçakçılarının polisle çatışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER