KARYADın öğrenci tanışma toplantısı 7 Ekimde

KARYADın öğrenci tanışma toplantısı 7 Ekimde


KARAMAN (A.A) - Merkezi Ankarada bulunan Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (KARYAD) öğrenci tanışma toplantısı, 7 Ekimde yapılacak.
     KARYAD Başkanı Veli Bozkır, yaptığı yazılı açıklamada, gurbette sıla özlemini yüreğinde derinden hisseden Ankaradaki Karamanlılar olarak hemşehriler arasında yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olunması gerektiği bilinciyle ve bu önemli sosyal bağın kopmaması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
     Bu amaç doğrultusunda 7 Ekim Pazar akşamı saat 18.00de Ankaradaki dernek merkezinde burs havuzuna destek veren Karamanlılar ve Ankarada çeşitli üniversitelerde okuyan Karamanlı öğrencilerin katılacağı yemekli tanışma toplantısı yapılacağını ifade eden Bozkır, şunları kaydetti:
     Bu toplantıda derneğimiz çatısı altında Ankarada üniversitelerde okuyan Karamanlı öğrencilerimizin kendi içerisinde dayanışmalarını sağlamak amacıyla kurulan yaklaşık 7 yıldır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Ankara Karamanlı Öğrenciler Birliği (AKÖB) yeni yönetimini seçeceklerdir. Derneğimiz, AKÖBün yapmış olduğu çalışmalara büyük önem vermekte ve gençlerimizin sosyal yapılarının güçlenmesine maddi, manevi destek sağlamaktadır. Gerçekleştirilecek olan toplantıya milletvekillerimiz, burs havuzuna destek veren hayırsever hemşehrilerimiz, Ankarada okuyan üniversite öğrencilerimiz davet edilmişlerdir.
    
     Muhabir : Mehmet Çetin
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber KARYADın öğrenci tanışma toplantısı 7 Ekimde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER