KASİAD, iş adamlarını ve siyasetçileri bir

KASİAD, iş adamlarını ve siyasetçileri bir araya getirdi


KARABÜK (A.A) - Karabük Safranbolu İş Adamları Derneğince (KASİAD) düzenlenen toplantıda, iş adamlarını ve siyasetçiler bir araya geldi.
     AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, toplantıda yaptığı konuşmada, Karabükte böyle organizasyonların yapılması gerektiğini belirterek, İş adamlarımızın bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunmaları bizleri ayrıca mutlu ediyor dedi.
     Toplantı sonunda güzel projelerin üretileceğini anlatan Kahveci, Dernek burada Karabükün, Safranbolunun iş üreten çok değerli iş adamlarıyla bizleri buluşturdu. KASİAD bunu yapmakla bile çok önemli bir fonksiyonu yerine getiriyor diye konuştu.
     Eskipazar Belediye Başkanı Dursun Baş da yatırımdan söz edildiğini, ancak Karabüklü iş adamlarının bölgelerine neden yatırım yapmadıklarını merak ettiğini belirtti.
     Eskipazara yatırım yapmak isteyen her iş adamına istediği kolaylığı sağlayacaklarını ifade eden Baş, Karabükte çok sayıda iş adamı olduğunu biliyorum. Ancak nedense kendi bölgelerine yatırım yapmaya çekiniyorlar. Eskipazar Belediyesi olarak yanlarında olacağız, her türlü kolaylığı sağlayacağız şeklinde konuştu.
     Toplantıya, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İl Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ile çok sayıda iş adamı ve siyasetçi katıldı.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber KASİAD, iş adamlarını ve siyasetçileri bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER