KASİAD üyeleri Romanya ve Moldovaya gidiyor

KASİAD üyeleri Romanya ve Moldovaya gidiyor


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Aktif Sanayici ve İş adamları Derneği (KASİAD), 08-11 Ekim tarihleri arasında Romanya ve Moldovaya çeşitli temaslarda bulunmak üzere ziyaret programı gerçekleştirecek.
     KASİADdan yapılan yazılı açıklamada, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı himayesinde, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) koordinasyonu ve Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) organizasyonu ile yapılacak ziyarette, üyelerin dış pazar ilişkilerinin geliştirilmesinin amaçlandığı bildirildi.
     Üye iş adamlarının yeni pazarlarla tanıştırmak, ihraç ürünlerinin tanıtmak, mümessil, temsilciliklerinin oluşturulması ve yerel firmalarla işbirliklerini geliştirilmesi planlanan gezi programıyla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Balkanların nüfus ve Avrupada üretim yönünden yüksek potansiyele sahip ülkelerinden Romanya ve aynı zamanda Rusyanın ve Orta Asyanın, Avrupaya açılan kapısı Moldova, yatırım ve ticaret acısından ciddi imkanlar sunmaktadır. Ayrıca yapılacak olan ziyaret, iş adamlarına, ticaret ve işbirliği imkanlarını yerinde görmek, ikili görüşmeleri geliştirmek ve yatırım olanaklarından yararlanma fırsatı sunuyor. Heyette yer alacak olan iş adamları, makine, inşaat, tekstil, gıda, otomotiv ve diğer birçok sektörde ticaret imkanına sahip olacaktır.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KASİAD üyeleri Romanya ve Moldovaya gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER