Kastamonu Ahşap Fuarının yeni logosu belirlendi

Kastamonu Ahşap Fuarının yeni logosu belirlendi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Kastamonu Ahşap Fuarının yeni logosunun belirlenmesi için düzenlenen yarışmada birinciliği Erhan Acarın kazandığını bildirdi.
     Bektaş, düzenlediği basın toplantısında, logo yarışmasına Türkiye genelinde 500 yarışmacının 500 eserle katıldığını belirterek, logo seçici kurulunun yaptığı değerlendirme sonucunda eserlerin ilk etapta 10a düşürüldüğünü söyledi.
     Belirlenen 10 eserin sahibinden revizyon istediklerini ve 8 yarışmacının revizyonun ardından eserlerini teslim ettiğini ifade eden Bektaş, bu 8 eser içerisinden Ankaradan katılan Erhan Acarın tasarladığı logonun birinci seçildiğini kaydetti.
     Bektaş, logo yarışmasını yaparken geçen sene kullanılan ağaçkakan sembolünü biraz daha geliştirmeyi tasarladıklarını, ancak süreç içerisinde logo ile sembolün farklı şeyler olduğunu öğrendiklerini aktararak, ağaçkakanın maskot olarak kullanılacağını belirtti.
     Yarışmayı düzenlemekteki tek amaçlarının logo sahibi olmak olmadığını vurgulayan Bektaş, Bu meseleyle Kastamonu Ahşap Fuarının tanınmasını arzuluyorduk. Bu da iyi kötü gerçekleşti diye konuştu.
     Bektaş, bu yılki fuarın düzenleneceği yer için arayışlarının devam ettiğini vurgulayarak, belediye tarafından Kuzeykentte gösterilen kapalı pazar yerinin uygun gibi göründüğü söyledi.
     Toplantıya, Kastamonu Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş ve Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz da katıldı.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kastamonu Ahşap Fuarının yeni logosu belirlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER