Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Yılmaz:

Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Yılmaz: -Yeni sistemle çocuklarımız okula erken başlayıp, diğer çocuklarla beraber bir kaynaşma içerisine girecek. Bu durum neden istismar ediliyor anlam veremiyorum


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Yeni sistemle çocuklarımız okula erken başlayıp, diğer çocuklarla beraber bir kaynaşma içerisine girecek. Bu durum neden istismar ediliyor anlam veremiyorum dedi.
     Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 4+4+4 eğitim sistemiyle velilerin ve öğrencilerin mağdur olmayacağını söyledi.
     Bazı basın yayın organlarında yer alan, 66 aylık çocukların okula başlamasının uygun olmadığı yönündeki haberlere katılmadığını ve bu konuda maksadını aşan tartışmaların yapıldığını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:
     Ben de bir veli olarak tartışma konusu yapılan durumları anlamakta güçlük çekiyorum. Çocuğumuzu okula göndermeyip de bilgisayar, internet ve televizyon başına mı hapsedelim- Günümüz teknoloji çağında artık herkesin evinde bilgisayar ve internet var. Okula gitmeyen çocuklarımız yeri geldiği zaman çok tehlikeli olabilen bu teknoloji aletlerinin başında vakit geçiriyor. Sosyalleşme anlamında hiçbir şey öğrenmeden vakitlerini boş yere harcıyorlar. Yeni sistemle çocuklarımız okula erken başlayıp diğer çocuklarla beraber bir kaynaşma içerisine girecek. Bu durum neden istismar ediliyor anlam veremiyorum.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kastamonu Milli Eğitim Müdürü Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER