Kastamonu Valisi Bektaşa AA 2012 yıllığı

Kastamonu Valisi Bektaşa AA 2012 yıllığı takdim edildi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaşa Anadolu Ajansı (AA) Kastamonu Bölge Müdürü Ebubekir Gülüm tarafından AA 2012 yıllığı takdim edildi.
     Gülüm, Bektaşın makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, yıllığın dünyadaki önemli gelişmeleri izleyerek habere dönüştüren ve fotoğraf karesine aktaran AA habercilerinin gözünden, zihninden ve kaleminden süzülen titiz bir çalışma olduğunu söyledi.
     Gün gün kaleme alınan gelişmeler bakımından yıllığın arşiv niteliği taşıdığını belirten Gülüm, Geçen yıl hazırladığımız yıllık, arşiv tutkunlarından büyük ilgi gördü. O nedenle bu yıl Türkçenin yanı sıra Arapça ve İngilizce yıllıklar hazırladık. Siyasetten sanata, ekonomiden spora, Türkiye ve dünyada 2012de kayda değer olay ve kişiler temel alınarak hazırlanan almanağımızı size takdim etmekten onur duydum dedi.
     Bektaş da, hazırlanan yıllığı çok beğendiğini vurgulayarak, Yıllığınız çok güzel olmuş, bu hediyesinden ötürü AAya teşekkür ederim. AAyı dünyanın her tarafında görüyoruz. Yıllıktan da anlaşıldığı gibi 2012 çok iyi geçmedi, umarım 2013ü güzel uğurlarız diye konuştu.
    
     -Yıllık 2012-
    
     AA Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından hazırlanan yıllıkta, ajansın deneyimli editörlerinin titizlikle seçip yeniden kaleme aldıkları, yoğun geçen 2012nin önemli konularına yer verildi.
     AAnın muhabir ve foto muhabirlerinin, Türkiyenin her köşesinde ve dünyanın sıcak bölgelerinde doğrudan izleyip tanıklık ettikleri olaylara ilişkin haber ve fotoğraflar, birim editörleri tarafından yeniden değerlendirmeye tabi tutuldu.
     Önemli gelişmelerin habere dönüştürüldüğü metinler, yıllıkta bir bölümü ödül de kazanmış olan fotoğraf kareleri ile bütünleştirildi.
     Benzerlerinden farklı olarak kronolojik sıralamanın özellikle araştırmacılar ve arşiv meraklıları için kolaylık sağlayan yıllıklar, önemli bir kaynak eser ve el kitabı niteliği taşıyor. Yıllıklarda, yüksek çözünürlüğe sahip fotoğraflarla desteklenen 2 bine yakın konu sunuluyor.
    
     Muhabir: Yusuf Çelik
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kastamonu Valisi Bektaşa AA 2012 yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER