Kastamonuspor, Bergama Belediyespor maçına hazır

Kastamonuspor, Bergama Belediyespor maçına hazır -Kastamonuspor Başkanı Özbek: -Düşündüklerimizi, konuştuklarımızı sahaya yansıtmamız lazım -Kastamonuspor Teknik Direktörü Okumuş: -Bergama Belediyespor maçında güzel b


KASTAMONU (A.A) - Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Kastamonuspor Başkanı Levent Özbek, önümüzdeki hafta sonu oynayacakları Bergama Belediyespor maçına ilişkin, Düşündüklerimizi, konuştuklarımızı sahaya yansıtmamız lazım dedi.
     Özbek, İsmail Dikmenli Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce oynadığı 4 maçta yenildiklerini hatırlatarak, mağlubiyetleri unutmak zorunda olduklarını söyledi.
     Başkan Özbek, pazar günü Bergama Belediyespor maçına hazır olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
     En güzel şekilde futbolumuzu oynayacağız, şans da bizden yana olursa 3 puan bizim olur. Bir de düşündüklerimizi, konuştuklarımızı sahaya yansıtmamız lazım. Eğer yansıtabilirsek Bergama Belediyespor maçından 3 puanla ayrılacağımızdan eminim. Onların da sıkıntıları var. Onlar da yeni bir takım ve en azından bir puan ile gitmek isteyecektir. Bence, 6 puanlık bir maç, kazandığın zaman alttan irtibatını kesip, yukarıya çıkıyorsun. Bergama Belediyespor maçında 3 puan almamız lazım. İnşallah Bergama Belediyespor maçından 3 puanımızı alıp, üste çıkarız.
    
     -Kastamonuspor Teknik Direktörü Avni Okumuş-
    
     Kastamonuspor Teknik Direktörü Avni Okumuş da Bergama Belediyespor maçında herhangi bir cezalı oyuncularının olmadığını ancak sakat oyunculardan dolayı sıkıntıda olduklarını belirtti.
     Okumuş, son 4 maçta yenilginin ardından fikstür olarak kendi seviyelerine döndüklerini belirterek, Yaptığımız maçlarda, üst tura hedefleri olan takımlarla oynadık. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçını gördük. Hakem haksızlık yaptı. İstanbulspor maçını alabilirdik, berabere de bitirebilirdik ama yenildik. Fatih Karagümrük maçını söylemiyorum bile tuhaf bir maç oynadık. Kırıkhanspor maçı için söylenecek bir söz yok, çok şansızdık. Kırıklıspor maçını 3-0 bile alabilirdik ama bireysel hatalardan dolayı yenildik. Toplarımız direkten döndü, şansızdık diye konuştu.
     Okumuş, Bergama Belediyespor maçında güzel çıkış yakalayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Özkan Beyer
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kastamonuspor, Bergama Belediyespor maçına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER