Kavakta OKA toplantısı yapıldı

Kavakta OKA toplantısı yapıldı


SAMSUN (A.A) - Kavakta Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından 2013 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında, Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek programları hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya Kavak Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Eyüp Ünlü ile kurum yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri katıldı.
     OKA Program Yönetimi Uzmanı Zeynep Gürler Yıldızlı, toplantıya katılanlara Dezavantajlı Gruplara Yönelik Sosyal İçerme Mali Destek Programı ve Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek programlarının amacı ve başvuru koşulları hakkında bilgi verdi.
     Programların, toplumsal bütünleşmenin gerçekleştirilmesi ve yaşam kalitesinin artırılmasını sağlamak olduğunu belirten Gürler Yıldızlı, şunları kaydetti:
     Programlarda önceliğimiz engellilerin toplumun bir parçası olması ve özellikle istihdam dışı ve istihdama yönelik imkanlarının artırılması ve dezavantajlı gruplara yönelik eğitim, sağlık, istihdam ve çalışma hayatı alanlarında koşulların iyileştirilmesi ve sosyal, kültürel ve iş hayatına katılımlarının artırılmasıdır.
    
     Muhabir: Mustafa Günay / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Kavakta OKA toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER