Kayıp çocuk ve yetişkinler, internetten aranıyor

Kayıp çocuk ve yetişkinler, internetten aranıyor -Sadece fotoğraflı kayıp ilanların bulunduğu sitede 610 çocuk, 2 bin 922 yetişkin kayıp kişinin bilgisi bulunuyor -Kayıp yabancı uyruklu 110 yetişkin ve 63 çocuğun ilanı var


ESKİŞEHİR (A.A) - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan http://www.asayis.pol.tr internet sitesi üzerinden Kayıp Çocuklar Albümü ve Kayıp Yetişkin Albümü kategorileriyle kayıplar bulunmaya çalışılıyor.
     AA muhabirinin http://www.asayis.pol.tr internet sitesinden derlediği bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca, internet ortamında hazırlanan Kayıp Çocuklar Albümünde 610, Kayıp Yetişkinler Albümünde ise 2 bin 922 kişi yer alıyor.
     Sadece fotoğraflı olan kayıp şahısların arandığı sitede Kayıp yakınlarının bulunması için müracaatta bulunacak vatandaşlarımızın; Kayıp şahsa ait en az 1 adet fotoğraf ile birlikte müracaatta bulunmaları, kayıp şahsın bulunmasına yönelik yapılacak çalışmalarımıza büyük fayda sağlayacaktır ifadesi yer alıyor.
    
     -Kayıp yabancı uyruklu 110 yetişkin, 63 çocuk ilanı var-
    
     Kayıp Yetişkin Albümünde yer alan ilanlarda 2 bin 922 kişinin 110u yabancı uyruklu.
     26sı Somali, 16sı Afganistan ve 9u Azerbaycan 8i İran uyruklu olmak üzere birçok yabancı uyruklu kayıp ilanı var. 26 Somali uyruklu yetişkinin 11inin Konyada kaybolduğu belirtiliyor.
     Kayıp Çocuklar Albümünde yer alan 610 çocuk ilanın 63ü yabancı uyruklu.
     Burada da 41i Somali, 17si Afganistan uyruklu olmak üzere birçok yabancı uyruklu kayıp çocuk ilanı bulunmakta. 41 kayıp Somali uyruklu çocuğun 35inin Konyada kaybolduğu bildiriliyor.
    
     Muhabir: Fatih Doğan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kayıp çocuk ve yetişkinler, internetten aranıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER