Kaymakam Çiçek, asfaltlama çalışmalarını inceledi

Kaymakam Çiçek, asfaltlama çalışmalarını inceledi


ŞANLIURFA (A.A) - Halfeti Kaymakamı İsmail Çiçek, köy yollarındaki asfaltlama çalışmalarını inceledi.
     Kaymakam Çiçek, Halfeti Köylere Hizmet Götürme Birliğince, Köylerin Altyapısını Destekleme (KÖYDES) projeleri kapsamında ilçeye bağlı Fıstıközü, Bulaklı, Sütveren, Ömerli, Erikli, Macunlu, Beyburcu köyleri ve Yeşilözen Mahallesinde yapımı devam eden yolları denetledi.
     Yıl içerisinde toplam 60 kilometrelik alanda asfaltlama çalışmaları yaptıklarını dile getiren Kaymakam Çiçek, ilçeye bağlı hemen hemen tüm köylerin asfalt sorununun çözüldüğünü söyledi.
     Kaymakam Çiçek, KÖYDES Projesinin önemine değinerek, şunları kaydetti:
     Proje sayesinde köylerin birçok sorununu kalıcı olarak çözülüyor. Fırsat buldukça köylerimizi ziyaret ediyorum. Ziyaretlerimiz esnasında muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde, bizlere aktarılan sorunları ve tespit ettiğimiz eksiklikleri, köyün nüfusuna ve ihtiyaç durumuna göre bir plan dahilinde gidermeye çalışıyoruz. Yaptığımız çalışmalar sayesinde köylerimiz, modernleşmeye ve gelişmeye başladı. Köylere hizmet götürme noktasında azimli ve kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Şehirlerde ne varsa köylerimizde de o olsun istiyoruz.
    
     Muhabir: Mustafa Sonar / Rauf Maltaş
<< Önceki Haber Kaymakam Çiçek, asfaltlama çalışmalarını inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER