Kaymakam Türközden Halk Eğitim Merkezine ziyaret

Kaymakam Türközden Halk Eğitim Merkezine ziyaret


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulunu ziyaret etti.
     Kaymakam Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İpek ile birlikte, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulunu ziyaret ederek, okul bünyesinde açılan kurslarda yapılan el ürünlerini inceledi.
     Türköz, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesinde vatandaşların talepleri doğrultusunda açılan kurslara katılan kursiyerlerin, el becerisi kazanmanın yanında yeni bir meslek sahibi olarak yaşamlarında büyük bir değişim imkanı yakaladıklarını söyledi.
     Kurslarda üretilen ürünlerin, Ankarada düzenlenecek olan Kastamonu Günlerinde açılacak Tosya standında sergileneceğini dile getiren Türköz, şöyle konuştu:
     Kursiyerlerimizin sayısını artırmak ve kursa katılan bayan arkadaşlarımızın biraz daha fazla gelir elde etmesi için elimizden geleni yapacağız. Kursiyer arkadaşlarımız gayet güzel eserler çıkartıyorlar. Dizilerde gördüğümüz yüzükler, kolyeler hepsi burada. İnşallah daha güzel ürünler ortaya çıkararak, gelirlerini arttırırlar ve ekonomilerine katkı sağlarlar.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kaymakam Türközden Halk Eğitim Merkezine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER