Kaymakam Türköz, Dumlupınar

Kaymakam Türköz, Dumlupınar İlkokulunu ziyaret etti


KASTAMONU (A.A) - Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Dumlupınar İlkokulunu ziyaret etti.
     Türköz, ziyarette sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet ederek, onlara çikolata ikram etti.
     Öğretmenlerin istek ve sorunlarını dinleyen Türköz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Tosyada başarılı olan eğitim seviyesini daha da yukarılara çekmek için Kaymakamlık olarak yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
     Eğitimin uzun soluklu bir iş olduğunu belirten Türköz, şöyle konuştu:
     Çocuklarımız, en büyük eserimizdir. Onları, yarınlara en iyi donanımla hazırlamak, hepimizin en öncelikli görevleri arasında olmalıdır. Her çocuk belli bir yeteneğe sahiptir. Çocukların yeteneklerinin ortaya çıkması ve bu yeteneklerinin toplum yararı için kullanılmasını sağlamak, ancak eğitim-öğretim aşamalarından başarıyla geçmesiyle mümkün olmaktadır. Eğitimde, iyinin daima daha iyisi vardır. Her zaman daha iyiye ulaşabilmenin arayışı ve çabası içerisinde olmalıyız. Bu manada, ilçemizde eğitim camiası içerisinde yer alan bütün arkadaşlarımız, başarılı ve özverili bir şekilde görevlerini yerine getirmekteler. Onların çalışmaları sayesinde ilçemizdeki eğitim seviyesi, her geçen gün daha ileri seviyelere taşınmaktadır.
     Türköz, öğrencilerden yarıyıl tatilinin verimli bir şekilde geçmesi için bol bol kitap okumalarını istedi.
     Ziyarete, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cemalettin İpek ve Sosyal Yardımlaşmaya ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Recep Keçeci de katıldı.
    
     Muhabir: Mehmet Ulusoylar
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Kaymakam Türköz, Dumlupınar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER