Kaymakamdan onarımı tamamlanan okulla ziyaret

Kaymakamdan onarımı tamamlanan okulla ziyaret


DİYARBAKIR (A.A) - Ergani Kaymakam Erdinç Yılmaz, Çayırdere köyünde onarımı tamamlanan okulu ziyaret etti.
     İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Recep Cansu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey, Köye Hizmet Götürme Birliği Müdürü Mustafa Özen ve Milli Eğitim Şube Müdürü Şadan Üzülmez ile birlikte Çayırdere köyünü ziyaret etti.
     Köy Muhtarı ve okul müdürü tarafından karşılanan Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yıkılması planlanan, ancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan onarım sonucu güçlendirilen 120 öğrenci kapasiteli Çayırdere İlkokulunda incelemelerde bulundu.
     Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, yıkılması düşünülen okulu yaptıkları bir dizi çalışma sonucu güçlendirerek en kısa sürede eğitime kazandırdıklarını söyledi.
     Okulun bir süre kapalı kaldığını belirten Yılmaz, Ancak, milyonlarla ifade edilen güçlendirme çalışmalarını biz cüzi bir miktar ile yaptık. Okulumuz eskisinden daha güçlü bir hale getirilerek, eğitime açtık. Şuan hiçbir sıkıntımız yok. Öğrencilerin en güzel şartlarda eğitimlerini devam ettirmeleri için çaba sarf edeceğiz. Bu nedenle okulları dolaşarak eksiklikleri yerinde görüp, gerekli çalışmaları yapmak istedik. İşin bundan sonraki kısmı öğretmenlerimize kalıyor. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak Ergani ilçesinin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyorum dedi
    
     Muhabir: Ekrem Senvar / Nail Kadırhan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber Kaymakamdan onarımı tamamlanan okulla ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER