Kaynarca Ziraat Odası Meclisi Ocak Ayı

Kaynarca Ziraat Odası Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı -Kaynarca Ziraat Odası Başkanı Cevdet Günhan: Kaynarca Ziraat Odası hiçbir zaman zarar eden bir kurum olmadı.


SAKARYA (A.A) - Kaynarca Ziraat Odası Meclisi Ocak Ayı Olağan toplantısı gerçekleştirildi.
     Toplantıda konuşan Kaynarca Ziraat Odası Başkanı Cevdet Günhan, Oda tarafından alınan üye aidatlarına zam yapılmadığını belirterek, 2013 yılı tahmini bütçesinin 780 bin lira olarak belirlendiğini ifade etti.
     Günhan, Kaynarca Ziraat Odası olarak her yıl kar etmeyi başardıklarını vurgulayarak, 2012 Yılında tohum ve ilaç fiyatlarında uyguladığımız düşük satış politikasıyla serbest piyasadaki tohum ilaç ve benzeri girdilerdeki fiyatların kontrolsüz artmasını engelledik. Kaynarca Ziraat Odası hiçbir zaman zarar eden bir kurum olmadı dedi.
     Fiyatları dengelemeyi başardıklarını belirten Günhan, geçen yıl ayrıca Bakanlığın istediği şartları taşıyan 220 çiftçiye ziraat mühendisleri tarafından tarımsal danışmanlık hizmeti verildiğini ifade etti.
     Toplantıdan sonra Sakarya İl Tarım Müdürlüğüne atanan kurum personeli Ziraat Mühendisi Tacettin Azaka ve eski Genel Sekreter Ahmet Karala verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.
    
     Muhabir: Sedat Balta / Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Kaynarca Ziraat Odası Meclisi Ocak Ayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER