Kayseride 700 aileye kurban eti ve

Kayseride 700 aileye kurban eti ve oyuncak dağıtıldı -Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi tarafından temin edilen et ve oyuncaklar, il merkezi ve ilçelerinde yoksul ailelere ulaştırıldı


KAYSERİ (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi tarafından il merkezi ve ilçelerdeki 700 aileye kurban eti ve oyuncak dağıtıldı.
     Kayseri Şubesi tarafından temin edilen et ve oyuncaklar, merkez ve Pınarbaşı, Sarız, Yahyalı ilçelerindeki yoksul ailelere, siyasi parti temsilcileri ve gönüllülerce ulaştırıldı.
     Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şube Sorumlusu Abdurrahman Haskaraman, Pınarbaşı ilçesindeki dağıtımın ardından yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla Kayserideki 700 yoksul aileye ulaşıldığını, bu ailelere kurban eti ve çocuklarına oyuncak dağıtıldığını söyledi. Haskaraman, Pınarbaşı ve çerçevesinde 120 aileye kurban eti ve oyuncak dağıtımı yapıldığını belirtti.
     Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş da, Kurban Bayramının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.
     Ataş, İnşallah, bu Kurban Bayramı da bizlere hayır getirir. Burada da, tüm dünyada olduğu gibi Kimse Yok Mu Derneği kurbanlar kesti ve ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor. Bizler de, siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp, dernek ile birlikte fakirlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. İnşallah, hayırlarını daha da artırırlar. Bir katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize dedi.
     AK Parti Kayseri İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Ülker de, bu günkü birlikteliğin amacının, bir yardım seferberliği başlatmış olan Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesinin kurban eti ve oyuncak dağıtımı etkinliğine katkı sunmak olduğunu söyledi.
     Ülker, Adını bilmediğimiz ülkelerde, Kimse Yok Mu Derneği yardım elini uzatıyor. Bu durum bizi gururlandırıyor. Buralara, ilçemize kadar gelip yardım kapılarını çalan dernek yetkililerine ve bu derneğin ayakta kalmasına vesile olan insanlara teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Peker / Abdullah Yıldız
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Kayseride 700 aileye kurban eti ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER