Kayseride üniversite öğrencisinin kazada ölmesi

Kayseride üniversite öğrencisinin kazada ölmesi -Kazada ölen Burcu Tekinşenin arkadaşları kazanın meydana geldiği bulvarı trafiğe kapattı


KAYSERİ (A.A) - Kayseride 25 Kasımdaki trafik kazasında ölen üniversite öğrencisi Burcu Tekinşenin arkadaşları kazanın meydana geldiği bulvarı trafiğe kapattı.
     Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi önünde bir araya gelen yaklaşık 500 öğrenci, kazanın yaşandığı ERÜ Yerleşkesi önünden geçen Talas Bulvarını ulaşıma kapatarak basın açıklaması yaptı.
     Üniversite öğrencileri adına açıklama yapan Esra Boğa, kazanın, üniversitede hayatların ucuz bir kaza ile son bulabildiğini gösterdiğini ifade etti.
     Yolun sürücüler tarafından yarış pisti gibi kullanıldığını öne süren Boğa, Geçen yıl güvenlik zaaflarının kurbanı olan Hakan, bu yıl ise ihmaller zincirinin bir kurbanı olan Burcu... Arkadaşlarımızın hayattan kopuşu bizim için sıradan birer haber değil. Bu senaryonun tekrar karşımıza çıkmasını istemiyoruz dedi.
     Bu arada, Tekinşenin ev arkadaşı Gülşah Temelin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.
     ERÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Burcu Tekinşen, 25 Kasımda Talas Bulvarında yolun karşısına geçmek isterken 2 otomobilin çarpması sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Kayseride üniversite öğrencisinin kazada ölmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER