Kayserideki trafik kazası

Kayserideki trafik kazası -Vali Bilici, kaza yerinde incelemelerde bulundu


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, dün akşam freni patlayan kamyonun 5 araç ve 2 eve çarparak durabildiği, 4 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kazanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu.
     Vali Bilici, Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan ve İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydınla kaza bölgesinde inceleme yaparak yetkililerden bilgi aldı.
     Bilici, başsağlığı dileyerek, Maalesef çok üzücü bir olay. 4 cana mal oldu. Allah daha büyüğünden sakındırdı. Çok üzüntülüyüz, geçmiş olsun dedi.
     Kaymakam Ünlü de freni arızalanan kamyonun sürücüsünün muhtemelen aracı durdurabilmek için son çare olarak binaya çarpmış olabileceğini söyledi.
     Kaza sırasında kamyonun çarptığı evlerde çok kişi bulunmadığını belirten Ünlü, şöyle konuştu:
     Çok şükür binalarda çok fazla oturan yoktu. Böyle acı bir olayın bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Sokakta oynayan çocuklar vardı, onlar yaralandı. Maalesef 4 vatandaşımızı kaybettik. İkisi kamyonda, biri park halindeki araçta, bir de evdeki uyuyan arkadaşını uyandırmaya gelen bir işçi kardeşimiz hayatını kaybetti. Evleri zarar gören iki aileye kira ve eşya yardımında bulunacağız. Evlerin onarımı için de hemen girişimlere başlayacağız.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Tevfik Işık / İsmail İçer
     Yayıncı: Hande Cankar
<< Önceki Haber Kayserideki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER