Kayseri Erciyespor Basın Sözcüsü Savruk:

Kayseri Erciyespor Basın Sözcüsü Savruk: -1461 Trabzon maçını alıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyespor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, 1461 Trabzon maçını alıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz dedi.
     Savruk AA muhabirine yaptığı açıklamada, 16 Eylül Pazar günü konuk edecekleri lider 1461 Trabzon maçına lige verilen arada çok iyi hazırlandıklarını söyledi.
     1461 Trabzon maçının liderliğe yükselme açısından çok önemli olduğunu belirten Savruk, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Ligin ilk iki haftasında 2de 2 yaparak güzel bir başlangıç yaptık. Güzel bir seri yakaladık. Bu serinin devam etmesini istiyoruz. Bu hafta sahamızda bizim gibi ikide iki yapan 1461 Trabzon ile karşılaşacağız. Bu maçı da seyircimizin desteğiyle kazanarak, üçte üç yapmayı arzuluyoruz. Takımda kart cezalısı Ragıp dışında eksiğimiz yok. 1461 Trabzon maçını alıp yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Takımda moraller yerinde. Hiçbir sıkıntı yok. Tek hedefimiz galibiyet.
     Kaan Savruk, 1461 Trabzon maçında taraftarlardan takımı yalnız bırakmamalarını isteyerek, Bilet fiyatlarını bu maç çok önemli olduğu için 2 liraya çektik. Ayrıca kombinelerimiz 75 liradan satışa çıktı. Taraftarımızı bu maçta yanımızda görmek istiyoruz. Şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu sezonda onların desteğine çok ihtiyacımız var diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayseri Erciyespor Basın Sözcüsü Savruk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER