Kayseri Şekerspor 17 futbolcuyla anlaştı

Kayseri Şekerspor 17 futbolcuyla anlaştı


KAYSERİ (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Kayseri Şekersporun 17 futbolcuyla anlaştığı bildirildi.
     Kayseri Şekerspor Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker Fabrikasında düzenlediği basın toplantısında, yeni sezonda kenti 3. Ligde en iyi şekilde temsil edecek kadroyu kurmak için çalışmalar yaptıklarını belirtti.
     Takımı 3. Lige çıkaran Cahit Erçevik ile yola devam edeceklerini dile getiren Akay, Erçevikin yardımcılıklarını da Şıhhamit Sayıcı, Kemal Severcan ve Mustafa Bulutun yapacağını ifade etti.
     Altan Güneş, Orhan Şahin, Ahmet Tanrıkulu, Serkan Bolat ve Murat Davutoğlu ile sözleşme yenilediklerini vurgulayan Akay, Mehmet Yaman, Hakan Doğru, Emre Erol, İsmail Bulut, Bilal Kılıç ve Serkan Güçlüyü Kayseri Erciyesspor, Volkan Canı Eskişehirspor, Taşkın Gül ile Ulvi Yağcıyı da Orduspordan kiralık olarak kadromuza kattık. Arda Dinçeri Menemen Belediye, Gencay Erteni Kastamonuspor ve Rafet Kayapınarı da Elazığ Belediyeden bonservisleriyle aldık. Bizlere destek olan başta Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren olmak üzere, herkese teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     Takımın 18 Temmuzda sezon açılışı yapacağını söyleyen Akay, sezona iyi başlamak için hazırlık dönemini iyi geçirmek istediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Kayseri Şekerspor 17 futbolcuyla anlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER