Kayserispor, yeni sezona 9 yeni isimle

Kayserispor, yeni sezona 9 yeni isimle başlıyor -Sarı-kırmızılılar, 2012-2013 sezonu için 9 futbolcu transfer ederken, 5 futbolcusuyla yollarını ayırdı


KAYSERİ (A.A) - Mustafa Önal - Spor Toto Süper Ligde 2012-2013 sezonuna sahasında Bursaspor ile yapacağı maçla başlayacak Kayserisporda transfer dönemi oldukça hareketli geçti.
     AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, sarı-kırmızılılar, 2012-2013 sezonu için 9 futbolcu transfer ederken, 5 futbolcusuyla da yollarını ayırdı.
     Ligde son yıllarda gösterdiği performansla üst sıralarda istikrarı yakalayan sarı-kırmızılılar, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Brezilyalı golcü Bobo, Arjantin Milli Takımı forması giyip Türkiyeye gelen Ariel Ortegadan ikinci futbolcu olan Mouche, Ferbahçeden kaleci Ertuğrul Taşkıran, Panathinaikostan Cleyton, Mainz 05ten sol bek Malik Fathi, Wolsburgdan Murat Bildirici, Sakaryaspordan Salih Dursun, Nac Bredadan Ömer Bayram ve Hannover 96dan Erdal Akdarı ile kadrosunu güçlendirdi.
     Kayseri temsilcisi, takımda geçen sezon kiralık oynayan orta saha oyuncusu Cristian Miguel Riveros Nunez ile de 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    
     -Kadrodan 5 oyuncu ayrıldı-
    
     Kayserisporda yeni sezon başlarken 5 isim takımdan ayrıldı. Adı uzun zaman Galatasaray ile anılan Nordin Amrabat, 8,6 milyon Avro bedelle Galatasaraya transfer olurken, A Milli Takımın genç sol beki Hasan Ali Kaldırım da 3,75 milyon Avroya Fenerbahçeye gitti.
     Takımın genç isimlerinden Cem Sultan, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspora kiralanırken, Semih Aydilek Konya Torkuspora, takımdan ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu İlhan Eker de Süper Ligin yeni temsilcilerinden Kasımpaşa ile anlaştı.
     Kadrosuna 9 futbolcu katan sarı-kırmızılı ekip, savunmaya takviye konusunda ise arayışlarını sürdürüyor.
    
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Kayserispor, yeni sezona 9 yeni isimle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER