Kazımkarabekir Belediye Başkanı Sarının öldüğü kaza

Kazımkarabekir Belediye Başkanı Sarının öldüğü kaza -Yaralılardan İl Genel Meclisi Üyesi Bayramın da hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3e yükseldi


KONYA (A.A) - Karamanın Kazımkarabekir ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı ile makam şoförü Ertuğrul Demircanın öldüğü kazada yaralanan İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram da hayatını kaybetti.
     Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
     Bayramın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi.
     Hastaneye gelen AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafik kazalarını trafik terörü olarak adlandırdığını belirterek, kazada hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına da sabır dilediğini ifade etti.
     Öte yandan, Karaman Valisi Murat Koca da olay yerinde incelemelerde bulundu ve kazayla ilgili bilgi aldı.
     Kazımkarabekir Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarının (56) da içinde bulunduğu Ertuğrul Demircan idaresindeki 70 FN 001 plakalı makam aracı, Karaman-Konya karayolunun 65. kilometresinde, Ali D. yönetimindeki 42 BAU 39 plakalı araçla çarpışmıştı.
     Kazada, Belediye Başkanı Sarı ve makam şoförü Ertuğrul Demircan hayatını kaybetmiş, yaralanan AK Parti Kazımkarabekir İlçe Başkanı Ali İhsan Alanlı ile İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Bayram, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.
    
     -Belediye Başkanının öz geçmişi-
    
     1957 yılında Kazımkarabekir ilçesinde dünyaya gelen Belediye Başkanı Muammer Fevzi Sarı, yüksek öğrenimini Ankarada tamamladı. 1981de Çorumun Bayat ilçesinde öğretmenlik mesleğine başlayan Sarı, 1993 yılında Siirtin Şirvan ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.
     2004 yılında Kazımkarabekir Belediye Başkanı olan Sarı, bu göreve 2009 yılında yeniden seçildi. Sarı, 17 Ocakta MHPden istifa ederek AK Partiye katılmıştı.
     Muammer Fevzi Sarı, evli ve üç çocuk babasıydı.
    
     Muhabir: Mümin Altaş / Mehmet Çetin / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Kazımkarabekir Belediye Başkanı Sarının öldüğü kaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER