Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Göztepe Teknik Direktörü Kılıç: Ligde kalmak için son 8 haftalık süreçte 4 galibiyet gerekiyor


İZMİR (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Göztepenin teknik direktörü Kemal Kılıç, deplasmanda Manisaspor ile yapacakları maça ilişkin, Ligde kalmak için son 8 haftalık süreçte 4 galibiyet gerekiyor dedi.
     Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta İzmir derbisinde aldıkları önemli galibiyetin ardından, bu hafta da ilk 2 iddiasını sürdüren Manisaspor ile karşılaşacaklarını söyledi. Müsabakanın her iki taraf için de zor geçeceğini belirten Kılıç, maçı kazanmak istediklerini ifade etti.
     Son 8 haftada korkulu rüya görmek istemediklerini vurgulayan Kılıç, şunları kaydetti:
     Ligde son haftaya kadar kimin şampiyon olacağı, kimin lige veda edeceği belli olmuyor. Yapılan hesaplara göre, ligde kalmak için son 8 haftalık süreçte 4 galibiyet gerekiyor. Kümede kalmak açısından ihtiyacımız olan 4 galibiyet için rakip ayırmadan son maçlarımızı geçmemiz lazım. Ligin sonuna doğru takımların dirençleri de artıyor.
    
     -Antrenman-
    
     Öte yandan, Göztepe, Manisaspor maçı hazırlıklarını Atatürk Stadında yaptığı antrenmanla sürdürdü. Göztepe taraftarları futbolculara baklava ikram etti.
     Kaleci Kazım Sarının takımdan ayrı çalıştığı sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları süren Onur Bektaş ile Halil Akbunarın yanı sıra Liberya Milli Takımında bulunan Theo Weeks idmana katılmadı.
     Göztepede kart cezalıları Halil Akbunar, Veli Kızılkaya ve Theo Weeks ise Manisaspor maçında forma giyemeyecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Serdar Yılmaz / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER