Keban Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü kursları

Keban Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü kursları


ELAZIĞ (A.A) - Keban Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü, 2012-2013 eğitim öğretim yılında 25 dalda kurs açacak.
     Merkez Müdürü Cengiz Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkezin yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tamamladığını söyledi. 2012-2013 eğitim-öğretim yılında 25 ayrı dalda mesleki eğitim kursu açacaklarını, kurs kayıtlarının başladığını belirten Ergül, kursların gelen talep üzerine açılacağını kaydetti.
     Ergül, Müdürlük olarak bugüne kadar açmış olduğumuz çok sayıda ve çeşitli kurslarımıza, 2012-2013 eğitim-öğretim yılında da devam edeceğiz. Kurslarımız, halkımızdan gelen talep üzerine açılacak olup, bir dalda fazla bir talep olursa o kursumuzdan birden fazla açacağız. 25 ayrı dalda açılan kurslarımız için kayıtlarımız başlamış olup kurslarımıza katılmak isteyenlerin müdürlüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir dedi.
     Ergül, açılması planlanan kursların bilgisayar kullanımı, satranç, masa tenisi, aile ve tüketici bilimleri, çocuk gelişimi ve eğitimi, grafik ve fotoğraf, bahçecilik, katı ve sıvı yakıtlı kalorifer ateşçiliği, web tasarımı, giyim, el sanatları, el nakışı, tel kırma, trikotaj, arıcılık, avcı eğitimi, yabancı dil kursları, ebru, bağlama, tekvando, seramik, su ürünleri, makine nakış ve halk oyunları dallarında olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Ömer Fansa
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Keban Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü kursları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER