Keçiborluda kamu malları tahrip edildi

Keçiborluda kamu malları tahrip edildi


ISPARTA (A.A) - Keçiborlu ilçesindeki alt geçitler, parklar, bahçeler, oyun parkları ve umumi tuvaletlerin tahrip edildiği bildirildi.
     Keçiborlu Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 9 Ocakta alt geçitlerdeki aydınlatma ve kamera sistemi, parklardaki aydınlatma, çöp kovaları, bank ve havuzlar ile bazı umumi tuvaletlerin tahrip edildi.
     Bu kapsamda belediye personeli ve vatandaşlardan oluşturulan ekiplerin geceleri halkın ortak kullanımındaki alt geçitler ve parkları denetleyeceği ifade edilen açıklamada, alanların bu şekilde korunmaya çalışılacağı bildirildi.
     Bu arada Keçiborlu Kaymakamlığının resmi internet sitesinde yer alan açıklamaya göre ise bazı yayın organlarında söz konusu olaylara ilişkin Halk Ayaklandı, Keçiborlu Belediyesinin Başı Dertte başlıklı haberler çıktığı belirtildi.
     Söz konusu olaylara ilişkin Keçirborlu İlçe Emniyet Müdürlüğünce adli işlem başlatıldığına dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Son olarak 10 Ocakta belediyenin yanında bulunan umumi tuvaletlere verilen zararla ilgili olarak kamera tespiti ve yapılan araştırma sonucu yaşları küçük 2 şüpheli tespit edildi ve adli işlem başlatıldı. Keçiborlu ilçesinde asayiş yönünden gerekli tedbirler alınmakta olup ilçemizde infial uyandıracak herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Keçiborluda kamu malları tahrip edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER