Kemer, Baküdeki fuarda tanıtıldı

Kemer, Baküdeki fuarda tanıtıldı


ANTALYA (A.A) - Kemer, Azerbaycanın başkenti Baküde düzenlenen fuarda tanıtıldı.
     Dünyanın pek çok ülkesinden turizmcilerin bir araya geldiği Baküde düzenlenen 12. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB), Kemeri tanıtmak için Kültür ve Turizm Bakanlığının Kemer standında yer aldı.
     GATAB yetkilileri fuara katılan tur operatörleri, acenteler, turizmciler ve çok sayıda ziyaretçiye Kemerin tatil seçeneklerini anlattı. Standını ziyaret edenlere Kemeri tanıtan ve Türkçe, Rusça ve İngilizce hazırlanan kataloglar, Kemerin haritası, magnet, nazar boncuğu bilekliği ve Kemer tanıtım filmi gibi çeşitli promosyon malzemeleri hediye edildi.
     GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, yaptığı yazılı açıklamada, Azerbaycanlılar başta olmak üzere Türki Cumhuriyetlerinden vatandaşların Kemer için son derece önemli olduğuna dikkati çekti.
     Üras İki halkın arasındaki dostluk ve kardeşliğin verdiği güç ile ülkeler arasında tüm sektörlerde, özellikle turizmde işbirlikleri her geçen gün artıyor. Özellikle Azeri iş adamları bölgemize ciddi yatırımlar yapıyor. Bu ilgiyi korumak ve daha da cazip kılmak için Baküde arkadaşlarımız tanıtım çalışmalarını başarıyla yürüttü ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kemer, Baküdeki fuarda tanıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER