Kepezde Atatürk Mahallesindeki park yenilenecek

Kepezde Atatürk Mahallesindeki park yenilenecek


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Atatürk Mahallesinde atıl haldeki 5 dönümlük parkı yenileyerek hizmete açacaklarını söyledi.
     Başkan Tütüncü, Atatürk Mahalle Muhtarı Atilla Aydını ziyaret ederek, mahallenin sorunları hakkında bilgi aldı. Tütüncü, mahallenin modern siteleri, eğitim kurumları ve tamamlanan kaldırım, asfalt gibi alt yapı yatırımlarıyla Kepezin en modern yerleşim yerlerinden biri olduğuna söyledi.
     Mahallenin güzelleşmesi için bölgede yeşil alan yatırımına önem verdiklerini ifade eden Tütüncü, Sakarya Bulvarındaki Alparslan Türkeş Parkını yenilediklerini ve 2627 Sokakta yeşil alan düzenlemesi, Atatürk Halı Saha Tesislerinin bulunduğu parkta da tadilat çalışması yapacaklarını kaydetti.
     Tütüncü, parkın halı saha tesisleri dışındaki 5 dönümlük kısmını yenileyeceklerine belirterek, Daha önceki dönemlerde yapılan park, ilgisizlikten hizmet veremez hale geldi. İçerisinde basketbol sahaları, oyun alanları ve dinlenme yerleri bulunan parkı yenileyerek halkımızın, çocuklarımızın kullanımına sunacağız dedi.
     Mahalledeki eğitim kurumlarının alt yapı sorunlarının çözümüne destek verdiklerine dile getiren Tütüncü, Hüseyin Ak İlköğretim Okulunun 17 yıllık mülkiyet sorununu çözerek bahçesini 3 dönüm genişlettiklerini ve bu alana 500 ton asfalt döktüklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepezde Atatürk Mahallesindeki park yenilenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER